ბლოგი

კომბოსტოს ჯიშები და მათი სამკურნალო თვისებები
დავიწყოთ იმით, რომ კომბოსტო, უბრალოდ, ბოსტნეული არ არის. ის ჯერ კიდევ ძველ ბერძნებს და რომაელებს მიაჩნდათ ორგანიზმისთვის უნიკალურ წამლად. დღეს

რა შემთხვევაში არ ასუქებს კარტოფილი?
კარტოფილმა, ძალიან დიდი ხანია, მყარად დაიმკვიდრა ადგილი ჩვენს სამზარეულოში, თუმცა, გასუქების შიშით ბევრი ჩვენგანი ამ გემრიელი პროდუქტის მირთმევას ერიდება. ორი

კომშის სასარგებლო თვისებები და შერჩევის წესები
კომში უძველესი ხილია. მისი კულტივირება, ჯერ კიდევ, 4 ათასი წლის წინათ ძველ საბერძნეთში დაუწყიათ და თავისი სამეცნიერო სახელწოდებაც Cydonia –

გოგრა – დიეტური და სასარგებლო
გოგრას საპატიო ადგილი აქვს იმ ხილბოსტნეულს შორის, რომლებიც თქვენს ორგანიზმს შემოდგომაზე სჭირდება, რათა ზამთარს და ვირუსების სეზონს ძლიერი იმუნიტეტით შეხვდეთ.

როგორ შევარჩიოთ ჯანსაღი ხილი და ბოსტნეული
ხილმა და ბოსტნეულმა სარგებელი რომ მოგვიტანოს, საჭიროა ცოდნა, თუ როგორ შევარჩიოთ. შეიძლება, იდეალური ფორმის და ფერის ხილბოსტნეული ვიყიდოთ, მაგრამ პლასტმასის

11 ყველაზე დიეტური ხილი და კენკრა
თუკი ჯანსაღი კვება თქვენი არჩევანია, ნატურალური ხილი აუცილებლად უნდა შეიტანოთ რაციონში, მით უფრო, რომ საქართველოში სეზონური ხილით მთელი წლის განმავლობაში

რას ნიშნავს პროდუქტი ფერმიდან?
ბოლო წლებია, პროდუქტები ფერმიდან დიდი პოპულარობით სარგებლობს დედაქალაქის მოსახლეობაში და საკვებად სოფლის ნატურალური პროდუქტების მოხმარება ჯანსაღი კვების სინონიმადაც იქცა. ხორცი,

სეზონური ხილი და ბოსტნეული
სეზონური ხილი და ბოსტნეული – ეს ის პროდუქტია, რომელიც მაღაზიის დახლებზე იმ პერიოდში გამოჩნდება ხოლმე, როდესაც მწიფდება და იკრიფება, ანუ